45793
Book
In basket
SKRÓCONY SPIS TREŚCI Część I:: Zasady ogólne Część II:: Anatomia chirurgiczna Część III:: Podstawowe zabiegi w zakresie jamy brzusznej i klatki piersiowej Część IV:: Żołądek i przełyk Część V:: Jelito cienkie, okrężnica i odbytnica Część VI:: Pęcherzyk żółciowy, drogi żółciowe i wątroba Część VII:: Trzustka i śledziona Część VIII:: Układ moczowo-płciowy Część IX:: Przepukliny Część X:: Endokrynologia Część XI:: Głowa i szyja Część XII:: Skóra, tkanki miękkie, sutek Część XIII:: Chirurgia naczyń Część XIV:: Operacje w zakresie kończyn
Availability:
Wypożyczalnia
All copies are currently on loan: sygn. PODRĘCZNIKI (1 egz.)
Notes:
Tytuł oryginału i równoległy: Zollinger's atlas of surgical operations, 2016
General note
Wydanie 10. odnosi się do oryginału. Na stronie tytułowej także nazwy ilustratorów poprzednich wydań. W książce także ISBN oryginału.
Bibliography, etc. note
Indeks.
Target audience note
Dla studentów, rezydentów i specjalistów z zakresu chirurgii ogólnej i innych dyscyplin zabiegowych.
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again